Lazer ile Cilt Tedavileri
Lazer ile Cilt Tedavileri; Lazerin ciltteki olumlu etkilerinden yararlanılan Lazerle Cilt Tedavileri cilt ve cilt altı dokularının lazerle onarılması, desteklenmesi ve iyileştirilmesi amacıyla uygulanan etkin ve popüler bir medikal estetik işlem olup, cilt analizi ve kişisel tedavi planlaması öncesinde merak edilen Lazer ile Cilt Tedavisi Nedir? Nasıl Uygulanır? Lazerin Etki Ettiği Cilt Problemleri ve Seans Sayısı gibi önemli konu başlıklarına yazımız içerisinden ulaşabilirsiniz.
Medikal estetik alanda üstün etkili sonuçları bulunan ve pek çok cilt probleminde gelişen teknoloji ile etkinliğini kanıtlamış olan lazer teknolojisi, ışın demetlerinin dalga boyu ve farklı ısıları sayesinde cilt ve cilt altı dokularında hedefe yönelik tedavi imkanı sunmaktadır. Çeşitli estetik uygulamalar içerisinde kullanılan Lazer ile Cilt Tedavileri, yara izi, skar izi, yanık, sivilce ve akne, cilt travmaları ve cilt problemleri içerisinde yer alan sarkma, cilt kırışıklıkları ve cilt çatlakları gibi cilt dokusu üzerinde görülen olumsuzlukların giderilmesi amacı ile kullanılmaktadır.
Kozmetik ve estetik sorunlara neden olan cilt problemlerinin lazer teknolojisi ile hafifletildiği, ortadan kaldırıldığı ya da tedavi edildiği bu işlemler dış görünümü etkileyen deri problemlerinin tedavi edilmesi sağlanırken, aynı esnada cilt sağlının yeniden kazanılması da hedeflenmektedir. Böylece görünümdeki olumsuz durum düzeltilirken yenilenmiş cilt ve cilt altı dokusu ile daha sağlıklı bir görünüm elde edilmiş olmaktadır.
İçindekiler
Lazer ile Cilt Tedavileri
Cilt problemine ve cildin ihtiyacına göre uygulanan lazerle cilt tedavileri öncesinde cilt problemine neden olan faktörlerin incelenmesi ve ciltteki olumsuz durumun en doğru metotla iyileştirilmesi için ücretsiz muayenemizden yararlanarak ön kontrol gerçekleştirebilir, cildiniz üzerindeki problemlerin tespit edilmesine olanak sunabilirsiniz.
Kliniğimizde pek çok cilt probleminde tercih etmiş olduğumuz en etkili tedavi yöntemi olan lazer teknolojisi hakkında soru ve görüşlerinizi iletmek, ücretsiz muayene için randevu talebinde bulunmak ya da Lazer ile Cilt Tedavileri fiyatları hakkında bilgi almak için aşağıda bulunan iletişim formunu kullanabilirsiniz.
Lazer Teknolojisinin Kullanıldığı Cilt Tedavileri
Günümüzde hızla gelişen ve sürekli yenilenen lazer teknolojisi, cilt yüzeyindeki ve cilt altı dokularındaki pek çok problemde etkinliğini gösteren ve başarılı sonuçları olan bir sistemdir.
Akne problemi, güneş ve yaşlılık lekesi, yaşlanma ile birlikte ortaya çıkan kırışıklık, mimik çizgisi, pigmentasyon sorunları, hacim kayıpları, sarkma ve gevşeme gibi pek çok cilt deformasyonunda optimum sonuçlar veren Lazer ile Cilt Tedavileri, cilt çatlakları, kılcal damar sorunları, ben, siğil ve dövme sildirme gibi pek çok alanda tercih edilmektedir.
Bu cilt tedavilerinin her birinin amacı dış görünümü olumsuz yönde etkileyen problemin cilt sağlığını yeniden kazandırarak ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.
Lazerle Cilt Tedavilerinin Seans Süreleri Seans Sayıları ve Seans Aralıkları
Lazer ile Cilt Tedavileri seans şeklinde uygulanmaktadır. Tedavilerin seans süreleri, seans sayıları ve seans aralıkları cilt problemine ve kişilerin taleplerine olumlu yanıt alınacak şekilde düzenlenmektedir.
Bir lazer ile cilt lekesi tedavisi lekenin derinliğine göre 2 ila 4 hafta aralıklar ile ortalama 3 ila 6 seans sonucunda optimum başarı sağlarken, bir lazer ile dövme sildirme işleminin seans sürelerinin daha uzun olduğunu söyleyebiliriz.
Bu nedenle cilt problemine uygun özelleştirilmiş seans planlamaları hakkında bilgi almak için ön kontrol gereklidir. Ön kontrol esnasında cilt sağlığı, yaş, cilt problemi ve diğer sağlık durumları gibi parametreler incelenerek tedavi planlaması oluşturulmaktadır.
Lazerin Cilt Üzerinde Yan Etkisi Var Mıdır?
Kliniğimizde kullanmış olduğumuz yeni nesil lazer teknolojileri cilt ve cilt altı dokularında ortaya çıkan olumsuz durumları tedavi ederken kişilerin bu olumsuz durumlarda yaşamış oldukları sorunları da ortadan kaldırmaktadır. Lazer ile Cilt Tedavileri içerisinde tercih edilen bu teknolojinin tedavi ve iyileştirici özelliği ile üstün etkiler ortaya çıkarırken, cilt yüzeyinde ya da cilt altı dokularında yan etki oluşturmadığını ifade edebiliriz. Medikal estetik uygulamalar içerisinde en çok tercih edilen bu teknolojik sistemin oldukça güvenli, konforlu ve basit bir işlem olduğunu söylemek mümkündür.